Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Felipe López: "La Federació Espanyola ens ha enganyat"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Felipe López, president del Cerdanyola F.C, que encara no sap si aquesta temporada jugarà a 2a o 3a RFEF.

Felipe Lopez- "La federació espanyola ens ha enganyat"

Felipe Lopez- "La federació espanyola ens ha enganyat"

11:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659612750010/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

"Si penses malament diries que estan fent un vestit a mida d'algú". Així de contudent és Felipe López, president del Cerdanyola F.C. que porta més de dos mesos pendents de la categoria on jugaran. El Cerdanyola va baixar a 3RFEF després de caure al play-out. Va ser l'últim equip en descens, i per tant, en cas que hi hagi una plaça és el primer que pot optar a ocupar-la. Una situació que s'ha produït en el cas del Costa Brava i que també s'ha aplicat a l'Extremadura. El club extremeny acumula més de dos milions de deute i la plaça que tenia a la 2RFEF s'ha d'adjudicar.

Dilluns, López va rebre una trucada del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. Li explicava que hi hagut un canvi de criteri i que, de moment, la plaça se la quedarà qui pagui el deute ."No diem que la plaça es pugui posar en venda, és normal", explica López tot i que admet que fins ara ningú els hi havia dit que haurien de pagar. En cas que no sortís cap equip amb capacitat per fer-hi front, s'aplicaria el dret esportiu, on per merits esportius, el Cerdanyola és el més ben posicionat.

La setmana passada va haver-hi una reunió de la federació on es va acordar que el Cerdanyola seria qui ocupés la plaça. Un acord que ara no s'ha fet efectiu: "Ens han enganyat, almenys la Federació espanyola", creu López, que no s'ho explica: "Hi ha hagut d'haver alguna trucada d'algú durant el cap de setmana, però no ho entenc". Per comptes de seguir allò parlat en aquesta reunió, segons el president, s'han proposat un nou tipus de criteris. "Si ningú pot pagar, cada 24 hores baixaran un 50% el preu", diu indignat el president del Cerdanyola perquè això pot fer que altres equips amb més capacitat econòmica que el Cerdanyola comprin la plaça.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad