Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Carme Ruscalleda després de la menció de Forbes: "Les dones de més de 50 anys fem coses"

La cuinera és una de les 100 dones més influents d'Espanya segons la revista Forbes

ENTREVISTA. Què té Carme Ruscalleda a la seva nevera?

ENTREVISTA. Què té Carme Ruscalleda a la seva nevera?

21:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1666946280217/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La cuinera Carme Ruscalleda és la dona amb més estrelles de la Guia Michelin a Espanya i a tot el món, de fet és l'única que en té set. Va fundar el restaurant 'Sant Pau' de Sant Pol de Mar el 1988, i ara el seu fill Raül Balam es troba al capdavant del restaurant. És una ferma defensora de la dieta mediterrània, de l'oli d'oliva i del producte de proximitat, la seva cuina sempre s'ha caracteritzat per recuperar les receptes més tradicionals.

A l'Aquí Catalunya explica que la seva passió per la cuina no va aparèixer de manera innata. "Les nenes de la nostra generació naixien amb una motxilla a l'esquena, la de saber cuinar", recorda.

La revista Forbes considera que Carme Ruscalleda és una de les 100 dones més influents d'Espanya: "Això vol dir que les dones de més de 50 anys fem coses". Ara bé, no és la primera vegada que aquesta revista la considera la més influent, al mes de febrer, Forbes la incloïa dins la llista de les 50 dones majors de 50 anys més influents d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00