Ràdio Girona, 90 anys
Sociedad

Ràdio Girona fa 90 anys

Juan Carlos Ortega donarà el tret de sortida als actes de l’aniversari · La gala de celebració es farà el 30 de maig a l’auditori de l’Espai Fundació la Caixa, a Girona

Ràdio Girona

Ràdio Girona / Propia

Girona

Ràdio Girona farà 90 anys el 10 de desembre, però els actes de celebració de l’aniversari comencen uns mesos abans. El dimarts 30 de maig, a les 20.00h es farà a Girona la gala Todo por Delante, conduïda per Juan Carlos Ortega que, acompanyat del seu personatge Marco Antonio Aguirre, farà un recorregut pel passat de la ràdio i una mirada cap al futur. També hi participaran treballadors actuals i antics de Ràdio Girona. L’entrada és gratuïta, però cal descarregar la invitació aquí.

Els actes de l’aniversari continuaran a l’octubre. Coincidint amb l’inici de la ràdio en període de proves, per Fires de Girona de 1933, el programa Aquí Girona es farà des del carrer per commemorar-ho. I el 10 de desembre, el dia de l’aniversari, el programa Tot és comèdia de Ser Catalunya es farà en directe des del Museu d’Història dels Jueus, al carrer de la Força de Girona, on hi va haver la primera seu de Ràdio Girona.

90 anys a les ones

A més de la gala, ja fa setmanes que a l’antena de Ràdio Girona es poden escoltar constants referències als 90 anys d’història de l’emissora degana de Girona. Dins l’Aquí Girona, el programa que condueix el periodista Raül Muxach, s’ha posat en marxa la secció Batalletes de la ràdio, on treballadors i antics treballadors de l’emissora expliquen el que fins ara no havien explicat de les interioritats de la ràdio. De moment ja hi han passat convidats com Jaume Teixidor, els tècnics Txus Heras i Pere Carrasco, el duet Guillem Terribas i Pere Garcia i els artífexs del programa Sota Mínims, Màxim Castillo, Miquel Aguirre i Albert Olivas. Fins a finals d’any està previst emetre 10 espais més de les “batalletes”.

A partir del setembre i fins a finals d’any, Ràdio Girona emetrà 20 espais per recordar la història de la ràdio.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad