Tenis

Xavier Ponsatí: "Tenim dos anys assegurats de 125, però estem oberts a créixer fins a un WTA 250"

Arantxa Rus va proclamar-se campiona del WTA de La Bisbal d'Empordà, on més de mil persones van assistir a la final del torneig

XAVIER PONSATÍ

XAVIER PONSATÍ

08:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000035292/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Arantxa Rus va proclamar-se ahir campiona de l'Open Internacional Solgironès a La Bisbal després de derrotar Panna Udvardy a la gran final del torneig: 7-6 i 6-3. Un títol que representa el primer al circuit WTA per a la jugadora de 32 anys i que va ser presenciat davant de més d'un miler de persones que van acostar-se al CT La Bisbal en la primera edició del WTA12K, que ha estat un èxit rotund en tots els aspectes.

A la final de dobles no va haver-hi sort per a les dues catalanes, perquè la parella formada per Rebeca Masarova i l tennista de Palafrugell Aliona Bolsova van perdre la final per 6-7/3-6 contra la parella formada per l'americana Dolheide i l'eslovaca Schnaider..

L'Open Internacional Solgironès tanca la vuitena edició consolidant La Bisbal com un referent del tennis femení a escala mundial. Durant aquesta setmana han passat per les pistes del Centre Esportiu CT La Bisbal un miler de persones i avui tenim amb nosaltres a Xavier Agustí, president del WTA de La Bisbal d'Empordà, que ha destacat la importància de "l'equip de treball i la implicació de tota la gent del club" i també el suport dels patrocinadors, sense els quals "no seria possible" poder fer un torneig d'aquestes característiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00