Gastro

Festival de sabors al Dos Pebrots

La cuina que et farà tastar sabors ancestres de diferents civilitzacions de la Mediterrània

Pipirrana. Dos Pebrots (Barcelona) / Moiss Torne Biayna

Barcelona

Dos Pebrots és un projecte que revisa, contextualitza i reinterpreta els orígens de la Mediterrània a través de les cuines de les diferents civilitzacions. De l’estudi d’antics textos i llibres en surt una proposta diferent i divertida, per fer-nos aprendre i comprendre alhora que gaudim de la gastronomia. El restaurant situat al barri del Raval et farà sentir com a casa.

Història del restaurant

Dos Pebrots neix oficialment el 2016 de la mà del seu germà gran, Dos Palillos. La idea inicial era fer un projecte senzill, sense complicar-se la vida, però la cosa es va anar embolicant, això diuen. Van començar volent fer una oferta mediterrània senzilla, alguna conserves, adobats... Però el 2015 durant el procés de creació del restaurant, van participar en el projecte laBullipèdia de Ferran Adrià, cosa que els va fer replantejar cap a on anava projecte i, de mica en mica, es van anar complicant la vida. Finalment, Dos Pebrots va evolucionar d'una cosa senzilla a un restaurant on es pretén revisar receptes, tècniques i elaboracions de la Mediterrània, però posant èmfasi en el seu origen, buscant i estudiant diferents llibres de cuina antics com ara el "De re coquinària" de l'antiga Roma o el llibre de Sent Sovi de cuina catalana medieval.

Plats Estrella

La carta s'adapta als productes de temporada. Cada plat és una barreja de sabors que el fa exquisit, però la truita de pinyons, una recepta originària de l'antiga Roma, és la seva recepta estrella.

Truita de pinyons de l'antiga Roma. Dos Pebrots (Barcelona)

Preu carta

La carta del Dos Pebrots ofereix moltes possibilitats. Té tres menús diferents: un de 70 euros, un altre de 80 euros i el menú festival de 120 euros. I si demanes plats a la carta el preu aproximat per comensal és de 80 euros. Aquí pots consultar l'espectacular carta de vins i begudes.

Espai i terrassa

És un local acollidor al bell mig del barri del Raval. Té una capacitat per 68 comensals a l'interior i 16 més a la terrassa.

Horari i adreça

De dilluns a diumenge d'13 h a 15.30 h i de 20 h a 22.30 h

Carrer del Doctor Dou, 19, Barcelona

Anècdota

Dos Pebrots té la distinció com a 'Restaurant Guia Michelin 2023' i forma part de la llista 'Europe Top Restaurants 2023' d'OAD (Opinionated About Dinig) a la posició número 88 entre els grans referents de la gastronomia europea. Des de l'any 2020 també ha estat reconegut dins la Guia Repsol.

Dos Pebrots (Barcelona)

Sobre la firma

Èrika García Pujol

Èrika García Pujol

  Responsable digital de SER Catalunya. Graduada en periodismo por la Universidad Autònoma de Barcelona y Máster en Periodismo Avanzado y Reporterismo. Trabaja en Ràdio Barcelona des de 2018.

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00