Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Ernesto Alterio, Eduard Fernández i Macarena Gómez al 'Tot és comèdia'

Especial des del Festival de Sitges

ESPECIAL. TEC Sitges

ESPECIAL. TEC Sitges

52:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1696682587915/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sitges

Aquest dissabte hem emès una edició especial del 'Tot és comèdia' des de l'Hotel Meliá de Sitges, la seu del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, que celebra l'edició 56. Pel set de SER Catalunya han passat el director i el protagonista de 'Moscas', Aritz Moreno i Ernesto Alterio, els actors de la sèrie '30 monedas', Macarena Gómez i Eduard Fernández, el pioner de la ràdio de misteri i cineasta, Sebastià d'Arbó, i l'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.

'Moscas' és una coproducció hispano-argentina que competeix en la secció oficial del festival. Rodada a Buenos Aires, està basada en la novel·la negra de culte de l'escriptor argentí Kike Ferrari, 'Que de lejos parecen moscas'. És la història d'un home de negocis sense escrúpols, corrupte i odiós (Ernesto Alterio) que troba un cadàver en el maleter del seu cotxe, i busca saber qui el vol "fotre". És el segon llarg d'Aritz Moreno, que ja va presentar a Sitges el seu debut, 'Ventajas de viajar en tren'

30 monedas

Álex de la Iglesia ha tornat a triar el Festival de Cinema Fantàstic per presentar la segona temporada de la seva sèrie '30 monedas'. Després d'un final "orgiàstic" amb un missa negra esquitxada de sang, els nous capítols que s'han preestrenat a Sitges comencen amb el poble on van tenir lloc els episodis paranormals arrasat i amb els veïns ingressats en un psiquiàtric. La lluita planetària entre el bé i el mal continua, i pel programa han passat dos dels seus "soldats", Macarena Gómez, la dona de l'alcalde seduïda pel dimoni, i Eduard Fernández, el capellà boxejador, exorcista i antic pres. '30 monedas' s'estrenarà el 23 d'octubre a HBO.

I l'últim convidat del 'Tot és comèdia' especial des de Sitges ha estat el pioner de la ràdio de misteri i director de cinema, Sebastià d'Arbó. L'any 2002 el festival ja li va donar el premi honorífic a tota la seva trajectòria, i en aquesta edició han programat una de les seves pel·lícules dels anys 80, 'Mas allá de la muerte', rodada als Pirineus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00