Gastro
CONTINGUT PATROCINAT

Deleito revoluciona l'escena gastronòmica amb la seva darrera campanya que fusiona art i burgers gourmet

La iniciativa combina gastronomia i expressió artística per oferir als foodies una experiència única i visualment impactant

Nova campanya de Deleito

Deleito la cadena d'hamburgueseries gurmet d'Alberto Gras de Masterchef 8 fa un pas audaç i creatiu en llançar la seva darrera campanya que fusiona gastronomia i art en una obra pictòrica: “La Caixa de Pandora”, de Charles Edward Perugini. Es tracta de la producció física d'un set que recrea escenaris mitològics, utilitzant, per a aquest cas, elements com a plantes reals, molsa i flors autèntiques, triant com a protagonista la model Victoria Haie per representar la protagonista del quadre. La iniciativa combina gastronomia i expressió artística per oferir als foodies una experiència única i visualment impactant.

La inspiració darrere d'aquesta innovadora campanya prové de la convicció que Deleito no només ofereix hamburgueses, sinó també autèntiques obres d'art culinàries. Rai Recoder, cofundador i director de màrqueting de Deleito explica que “la decisió de crear una obra pictòrica real es deu al seu desig d'explorar la connexió entre la gastronomia i l'art, portant l'experiència del consumidor més enllà del que és convencional.”

L'elecció de l'obra d'art pictòrica clàssica "La Caixa de Pandora", no només afegeix un toc de sofisticació, sinó que també reflecteix la intenció de Deleito de posicionar-se com una marca mitològica i única a la seva categoria. “Portem Deleito a tots els sectors: això implica esport, gastronomia, lleure, festa, art, moda… Entenem que la gastronomia és un art i la traslladem cap a altres sectors on puguem connectar amb la nostra audiència. Amb aquesta obra ens estrenem a l'art pictòric. La idea és seguir replicant obres d'art per jugar amb el discurs”, afegeix Recoder.

El procés creatiu va involucrar la col·laboració d'un equip d'experts diversos, que va incloure set-designers, estilistes, maquilladors, perruquers i un reconegut fotògraf, Angel Ruiz, a més de la direcció artística de la mà de Yaiza Hernández La fusió entre gastronomia i art és evident en cada detall, des de la presentació visual de l'hamburguesa fins a l'elecció de la model en representació de Pandora, Victoria Haie, l'autenticitat i l'aparença del qual destaquen a l'obra.

Aquesta campanya no només cerca generar interès i reconeixement de marca, sinó també canviar la percepció del menjar ràpid. La marca espera que l'audiència pugui apreciar la dedicació i la creativitat darrere de cada obra culinària, portant l'experiència de menjar una burger Deleito a un nivell més artístic.

Segons aclareix el cofundador i director de màrqueting del projecte: “Amb aquesta campanya Deleito espera generar un impacte significatiu en xarxes socials i reforçar el “brand awareness”. Des del nostre aterratge a Barcelona decidim posar rumb cap a la producció d'un tipus de contingut molt cuidat i això implica que les publicacions del dia a dia aportin un valor diferencial. Amb campanyes com aquesta marquem el límit de la imatge que volem projectar i cap a on es dirigeix Deleito.”

Deleito no només ha elevat l'art culinari amb la seva darrera campanya, sinó que n'ha creat una experiència sensorial única que fusiona la gastronomia amb l'expressió artística. La marca demostra el seu compromís amb la innovació i la diversificació, portant la seva presència més enllà de la gastronomia i explorant la intersecció entre el menjar i diverses formes d'expressió cultural.

Sobre Delito

Deleito, el projecte gastronòmic liderat per Alberto Gras (Masterchef 8), neix l'any 2021 periniciar la seva trajectòria amb un pop-up a La Santa Market, el market d'estiu més concorregut d'Espanya. Després de l'èxit d'aquesta primera experiència, l'any 2022 l'equip és proposa expandir la seva proposta pel territori i tanca una ronda de valor de 360.000 euros. Un any més tarda obre el restaurant a Barcelona (Carrer Sagués, 16), repeteix a La Santa Market, participa també al Cerdanya Music Festival de Llívia i serveix el càtering oficial dels Premis Ondas i els Premis Gaudí. Durant el 2023 han inaugurat un local delivery a l’Hospitalet, un restaurant a Llafranc i tenen previst obrir dos espais més durant el primer trimestre del 2024. Un dels principals canals de difusió de Deleito són les seves xarxes socials (IG i Tiktok).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00