Sociedad

Torna la festa del formatge a Barcelona amb el Cheesy Fest

La segona edició del Chessy Fest torna amb una versió millorada del festival

Cheesy Fest

El proper 5, 6 i 7 d'abril arriba la Segona Edició del Cheesy Fest que tindrà lloc a l'Estació de França i serà una versió encara més millorada de l'esdeveniment de BNGrup del any passat.

Un esdeveniment que és una oda al formatge, un dels productes més i més ben valorats a nivell d'usuari i a nivell gurmet. Un market especialitzat en formatge i en tots els seus derivats com els pastissos de formatge o Cheesecake.

Cheesy Fest

Cheesy Fest

La diferència d'aquesta edició respecte a la passada és que aquesta vegada s'apropen més als artesans, productors i afinadors de formatge. Portaran el producte i tindran l'oportunitat d'apropar-lo al client final.

Hi haurà formatges de tot el món, des dels formatges locals al millor producte europeu. I es podrà degustar una gran varietat de formatges i els seus variats, fer tasts de formatge maridats amb vi, i provar diferents varietats de vins i còctels.

Cheesy Fest

Cheesy Fest

A més, participaran els millors locals de Barcelona per menjar cheesecakes com són La Fonent, Jon Cake o K-Chopo. D'altra banda, també hi haurà opcions gastronòmiques de qualitat: Hamburgueses, Pizzes, Tequeños, Cachopos (de K-Chopo), etc.

Cheesy Fest

Cheesy Fest

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00