Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi: "No estem en les mateixes condicions que altres clubs amb situacions econòmiques millors a la nostra"

Al 'Què t'hi Jugues!' escoltem la roda de premsa del tècnic blaugrana a la prèvia del partit al camp de l'Almería

Xavi: "No estem en les mateixes condicions que altres clubs amb situacions econòmiques millors a la nostra"

Xavi: "No estem en les mateixes condicions que altres clubs amb situacions econòmiques millors a la nostra"

34:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715776039501/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona ja prepara el proper partit de Lliga, que serà demà al camp de l'Almería, un equip que ja és matemàticament de Segona Divisió després d'una temporada complicada. En canvi, el conjunt blaugrana demà tindrà una oportunitat d'or per deixar molt a prop la segona plaça de la Lliga després de la derrota del Girona aquesta nit contra el Villarreal a Montilivi. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem escoltat en directe la roda de premsa de Xavi Hernández, prèvia al partit de demà al camp de l'Almería.

"Depenem molt més de nosaltres, l'objectiu és claríssim: la segona plaça. L'objectiu ara és el partit de demà, és objectiu de mínims quedar segons, que significa molt pel club, per prestigi, per un tema econòmic i per jugar un títol l'any vinent", ha reflexionat Xavi Hernández en una roda de premsa on gran part del protagonisme se l'ha emportat la planificació esportiva del conjunt blaugrana de cara a la propera temporada.

En aquest sentit, Xavi Hernández ha deixat clar a la roda de premsa quina és la situació que viu el conjunt blaugrana a dia d'avui: "el culer i el barcelonista ha d'entendre que la situació és molt difícil. És molt complicada, sobretot a nivell econòmic per poder competidor amb els màxims competidors, tant el Madrid a Espanya com a Europa. Tenim una situació econòmica que no té res a veure amb 25 anys enrere. No estem en les mateixes condicions que els altres clubs, que tenen condicions de fair play molt avantatjoses o situacions econòmiques molt millors a la nostra. El barcelonista ho ha d'entendre, jo ho entenc. Això no vol dir que no volem competir i lluitar pels títols, però aquesta és la situació del Barça ara mateix. Necessitem estabilitat i temps, però intentarem i farem coses bones per competir".

En aquest mateix sentit, Xavi Hernández ha destacat que "la situació econòmica ens marcarà la planificació esportiva" i que "l'objectiu és canviar, incorporar gent i millorar. Si no ens quedem igual. Les coses que no hem fet bé s'han de canviar". "No sabem quins canvis hi haurà, perquè hem de veure com està la pel·lícula de la situació econòmica i del fair play. A partir d'allà decidirem", ha reflexionat Xavi Hernández, qui ha sentenciat: "la situació que estem vivint al club és una mica el que està passant a nivell de resultats. L'any passat vam ser molt solvents sense jugar el jov que ens agradaria, vam ser molt solvents i vam competir. Aquest any hem jugat millor que l'any passat i hem competit pitjor".

La situació de Vitor Roque

Xavi Hernández també ha detallat en roda de premsa quina és la situació de Vitor Roque. "La intenció no era que vingués Vitor Roque al desembre, la intenció era que no vingués encara, que es quedés allà i que es fes com a futbolista, però al final hi havia l'opció d'incorporar-lo i vam decidir, pel bé d'ell i la seva formació, que vingués, conegués el club i competís", ha detallat el tècnic blaugrana en roda de premsa sobre el futbolista brasiler que va arribar al Barça aquest mercat d'hivern i que, de moment, està tenint poc protagonisme.

Encara sobre la situació de Vitor Roque, Xavi Hernández ha deixat clar: "hi ha un debat que no té sentit. És un jugador jove i que està en formació, s'està formant. Que jugui o no depèn de la competència i de qui tingui davant i jo entenc que hi ha futbolistes per davant seu, que estan en millor moment, i per això juga menys. Això ha passat tota la vida, i sobretot amb futbolistes joves".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00