Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El dia en què Chico Flores li va fer un marcatge individual a Xavi en un Barça-Almeria: "tot el joc passava per Xavi"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador que li va fer un marcatge individual a Xavi Hernández en un Barça-Almeria

El dia en què Chico Flores li va fer un marcatge individual a Xavi en un Barça-Almería: "tot el joc passava per Xavi"

El dia en què Chico Flores li va fer un marcatge individual a Xavi en un Barça-Almería: "tot el joc passava per Xavi"

12:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715861809529/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona juga al camp de l'Almeria, equip ja matemàticament de Segona Divisió. És un partit important pels de Xavi Hernández, que busquen assegurar la segona plaça a la Lliga. Ahir, a la roda de premsa, Xavi Hernández va recordar un partit entre el Barça i l'Almeria de l'any 2009, quan a l'actual tècnic blaugrana li van fer un marcatge individual. Qui li va fer va ser Chico Flores, actualment segon entrenador del Juvenil de l'Almeria i amb qui hem pogut parlar avui en directe al 'Què t'hi Jugues!'.

Aquell partit entre el Barça i l'Almeria va acabar amb una victòria del Barça per la mínima (1-0) amb un gol de Pedro. "M'ho recorden tots els dies. Ha passat molt temps, però sempre m'ho he pres com una anècdota", ha explicat Chico Flores als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "va ser un treball que em va inculcar l'entrenador que tenia en aquella etapa, que era Hugo Sánchez. En aquella època el Barça tenia jugadors molt determinants, però l'entrenador creia que tot el joc passava per Xavi i volia contrarestar aquest inici de joc, aquesta creació. Es va intentar i es va donar la casualitat que els dos implicats vam ser nosaltres".

Encara sobre aquest partit, Chico Flores ha recordat al 'Què t'hi Jugues!': "va ser tot de molt bona manera, cada un vam intentar fer el treball que ens va demanar l'entrenador i ara tenim una molt bona relació. Ens vam trobar a Qatar i ara ens portem molt bé. Li desitjo sempre el millor, ha estat una peça clau en el món futbolístic internacional, a la selecció i al Barça".

Passat blaugrana amb Pep Guardiola

Chico Flores també va jugar al FC Barcelona B de Pep Guardiola i Tito Vilanova l'any que van aconseguir l'ascens a Segona Divisió B. Als micròfons de SER Catalunya ha explicat com d'especial va ser aquesta etapa per a ell: "a Barcelona sempre m'he sentit molt estimat. Em va cridar molt l'atenció la manera com treballen a La Masia i em vaig trobar amb un cos tècnic esplèndid, amb Pep Guardiola i Tito Vilanova". I ha continuat, encara sobre aquella època: "em van cridar l'atenció els entrenaments, la forma de gestionar i vaig apuntar moltes tasques, gestions i amb el temps he intentat portar-ne alguna a terme, perquè em sembla que un dels millors entrenadors que he tingut mai ha estat Pep Guardiola, juntament amb el seu cos tècnic".

A més, Chico Flores també va tenir a Michael Laudrup com a entrenador en diversos equips. En total van coincidir sis anys i Flores ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' que "Laudrup és l'entrenador que més m'ha marcat". I ha detallat: "per títols és Pep Guardiola, però personalment el que m'ha marcat més la meva trajectòria i el meu recorregut futbolístic és Laudrup, perquè he treballat molts anys amb ell i he sentit molta confiança".

I finalment, Chico Flores ha parlat sobre Pep Guardiola al 'Què t'hi Jugues!': "quan vaig arribar em va sorprendre la proximitat que tenia sempre Pep Guardiola amb els jugadors. El nivell d'ensenyament, el caràcter guanyador que tenia i a nivell de gestió grupal em semblava TOP, perquè tenia pràcticament a tots els jugadors de l'equip contents. Va fer una gestió grupal tremenda i vaig treure'n moltes coses positives que m'ho emporto com una ensenyança enorme, estic molt agraïda".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00