Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Emma Ramírez: "El Barça s'ha guanyat ser favorites, però la Copa de la Reina té el factor sorpresa"

La jugadora de la Reial Societat, ex del Barça, analitza al 'Què t'hi Jugues!' la final de la Copa de la Reina del dissabte vinent a la Romareda

Emma Ramírez: "El Barça s'ha guanyat ser favorites, però la Copa de la Reina té el factor sorpresa"

Emma Ramírez: "El Barça s'ha guanyat ser favorites, però la Copa de la Reina té el factor sorpresa"

08:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715862104606/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça femení té en joc dos títols en els següents dos partits. El primer, la Copa de la Reina aquest dissabte 18 de maig a la Romareda davant la Reial Societat de Natàlia Arroyo, una final inèdita contra un rival que ja sap el que és guanyar la competició, van ser campiones l'any 2019. "Quan veus tantes rondes prèvies crec que costa imaginar-se una final, plantar-te contra el Barça és un honor, un orgull i la recompensa de la feina ben feta", ha explicat la defensa txuri-urdin i ex del Barça, Emma Ramírez, al 'Què t'hi Jugues!'.

"El Barça s'ha guanyat el cartell de favorites, però la Copa de la Reina té el factor sorpresa. Crec que tenim un estil semblant al seu, si som nosaltres mateixes i no perdem la nostra essència podem fer mal, jugar i ficar gols", ha reconegut Ramírez. La jugadora catalana ha afirmat que la jugadora "més en forma" aquesta temporada és Graham Hansen, tot i que també destaca a Patri Guijarro: "Ho controla tot, en les jugades bones sempre passa la pilota per ella".

Aquesta final creuarà a dos amics amb futurs semblants, tant Jonatan Giráldez com Natalia Arroyo deixen els seus respectius equips a final de temporada. Sobre la sortida de la tècnica txuri-urdin, Ramírez ha comentat que "va ser trist" conèixer la notícia, però que esperen guanyar la final com a "regal de comiat". "Té les mateixes ganes que totes nosaltres, seria un bon punt final per la seva etapa aquí", ha dit.

Pràcticament totes les entrades per la final ja estan venudes. El gol nord, on s'ubicarà l'afició blaugrana, està esgotat, tot i que també hi haurà molta presència d'aficionats de la Reial Societat. "Espero un estadi ple, crec que la gent està interessada i s'estan mobilitzant. Espero que vingui més gent de la Reial que del Barça, però sabem que elles mouen gent per tot arreu. Aquí es nota que hi ha ganes, si no et diuen que aniran directament, coneixes a algú que està pensant a anar-hi. Altres han organitzat viatges, hi ha autobusos per anar, plans de tot el dia... Crec que hi anirà molta gent", ha comentat.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00