Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Patri Guijarro: "Estem on volem estar i amb molta motivació per guanyar les dues finals"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb la futbolista del Barça a la prèvia de la final de la Copa de la Reina contra la Real Sociedad

Patri Guijarro: "Estem on volem estar i amb molta motivació per guanyar les dues finals"

Patri Guijarro: "Estem on volem estar i amb molta motivació per guanyar les dues finals"

04:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715947342375/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona femení es prepara per a dues setmanes claus. Demà a Saragossa jugarà la final de la Copa de la Reina contra la Real Sociedad de Natàlia Arroyo, i dissabte vinent arribarà el punt fort, quan es disputarà la final de la Champions League a San Mamés, contra l'Olympique de Lió. Dos títols en joc en els dos següents partits pel conjunt blaugrana, dos partits que a més seran especials perquè seran els dos últims de Jonatan Giráldez com a tècnic blaugrana. Començant per la final de la Copa de la Reina, aquesta serà una final inèdita, però això sí, contra un rival que ja sap què és guanyar aquest títol, ja que ho van aconseguir l'any 2019. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut conversar amb Patri Guijarro, jugadora del FC Barcelona, abans de dues setmanes clau.

"Estem amb molta confiança i tenim moltes ganes i molta il·lusió pel que ve per davant", ha reflexionat Patri Guijarro als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "a principi de temporada dèiem: tant de bo estiguem a totes les finals i tinguem la Lliga. I és a on estem. Estem a les finals i tenim Supercopa i Lliga". A més, la jugadora del FC Barcelona ha deixat clar: "estem on volem estar i tenim molta motivació i ganes".

Patri Guijarro també ha analitzat com preveuen que serà aquesta final de la Copa de la Reina contra la Real Sociedad. "Sent a una final, i a un partit... Natàlia Arroyo fa coses diferents contra nosaltres, fa petits detalls que canvien", ha analitzat la futbolista al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha afirmat: "volen tenir la pilota i tenen bones jugadores a dalt que ataquen bé, aquesta és la seva essència i això no ho perdran. Però Natàlia Arroyo acostuma a fer sempre alguna cosa diferent i crec que demà alguna cosa faran diferent i sent a un partit amb alguna cosa sorprendran".

Per altra banda, la futbolista blaugrana també ha parlat de la gran final que els espera a San Mamés contra l'Olympique de Lió. El conjunt blaugrana ha disputat dues finals de la Champions contra l'equip francès, i les ha perdut totes dues, així que dissabte vinent les de Jonatan Giráldez tenen un gran repte per davant. "Si a la tercera anirà la vençuda? Tant de bo que sí. Estem amb moltes ganes", ha deixat clar Patri Guijarro al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha destacat també: "crec que el fet de tenir una final abans, com és la de la Copa de la Reina, no ens fa pensar tant en la següent final. Anem una mica dia a dia i partit a partit".

Finalment, Patri Guijarro també ha volgut destacar el paper que tindrà l'afició blaugrana, en un desplaçament de culers que es preveu massiu a Bilbao i també aquest mateix cap de setmana a Saragossa. "És increïble que molts culers estiguin bolcats amb nosaltres i que ens recolzin tant", ha manifestat Patri Guijarro als micròfons del 'Què t'hi Jugues!', qui ha sentenciat: "per a nosaltres serà un plus de motivació".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00