Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"L'equip està reflectint la situació del club, perquè tira d'inèrcia"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria de Barça i la situació de Xavi amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia

"L'equip està reflectint la situació del club, perquè tira d'inèrcia"

"L'equip està reflectint la situació del club, perquè tira d'inèrcia"

57:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716208249016/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona ha disputat l'últim partit de la temporada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Encara falta una jornada de Lliga, però serà a fora de casa, al camp del Sevilla, i aquest sí que tancarà la temporada. El conjunt blaugrana, doncs, ha aconseguit una victòria en l'últim partit de la temporada a casa, i ho ha fet contra el Rayo Vallecano (3-0) amb un gol de Lewandowski i un doblet de Pedri. Aquest triomf va arribar enmig dels rumors sobre el futur de Xavi Hernández i els dubtes que envolten el futur a la banqueta blaugrana, però és una victòria vital perquè el Barça assegura la segona posició de la Lliga que li permetrà disputar la Supercopa d'Espanya la temporada vinent. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia.

"El partit d'ahir va ser bastant insuls", ha deixat clar Jofre Mateu als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "no veus una progressió. És una llàstima que ens haguem de veure així, però tant de bo serveixi per fer una mica de reset i començar a anar endavant". En aquest mateix sentit, Juliana Garcia ha analitzat: "tot i que Xavi encara intenta defensar que el joc de posició ha evolucionat, a mi em costa veure aquesta evolució". "No crec que el Barça estigui jugant millor aquesta temporada. No he vist un equip que realment domini el partit i que passin moltes coses perquè les proposi", ha analitzat Jofre Mateu al 'Què t'hi Jugues!' sobre el joc del Barça, qui ha afegit: "crec que no hi ha hagut una evolució del joc, i és cap aquí cap a on hem d'anar".

Sobre la situació que viu el FC Barcelona i els dubtes al voltant del futur de Xavi Hernández, Àlex Delmàs ha opinat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "tots estem amb la sensació que el tema futbolístic ara és secundari. L'equip està reflectint la situació del club, perquè tira d'inèrcia". I sobre la figura de Xavi, Delmàs ha dit: "a mi com a contemporani de Xavi, em sap greu per ell i em consta que Xavi ara no tindrà la voluntat de sortir. Sé que el club no ho fa en aquest sentit, però tenint en compte la figura que és Xavi, començar a ser una falta de respecte. Començar un projecte nou així, no es pot començar".

I de cara al futur del conjunt blaugrana, Àlex Delmàs ha reflexionat: "jo apunto cap a la importància de tenir un fil conductor: Xavi i Koeman acaben engolits pels dubtes. Ara hi ha casos d'èxits on tot el fil conductor, de dalt a baix, hi ha una idea. Ara mateix al Barça hi ha dubtes per totes bandes, i el Barça ha d'aprendre aquesta lliçó". I ha continuat: "el Barça va prendre una direcció d'intentar arribar a jugadors molt bons a la part final de la seva carrera, i tornaria a ser una errada caure aquí. El Barça s'hauria de centrar en La Masia i en intentar prioritzar fitxatges, però no d'aquest rang de final de carrera, sinó buscar gent que estigui per explotar. I sobretot, tothom ha d'anar a una".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00