Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Alexia Putellas renovada fins al 2026: "és la renovació d'una icona"

El FC Barcelona anuncia la renovació de la capitana blaugrana i Juliana Garcia ho analitza al 'Què t'hi Jugues!'

Alexia Putellas posa con la camiseta de renovación con el Barça / FC Barcelona

Aquesta tarda el FC Barcelona ha fet oficial la renovació d'Alexia Putellas amb el club blaugrana per dues temporades amb opció d'una més. La capitana blaugrana, que ha guanyat la Pilota d'Or en dues ocasions, acabava contracte el 30 de juny d'aquest 2024, però amb aquesta renovació allargarà la seva presència al Barça, com a mínim, durant les properes dues temporades. Aquesta notícia arriba en un moment clau de la temporada, ja que després d'aconseguir el triplet, amb la Supercopa, la Copa i la Lliga, aquest dissabte les de Jonatan Giráldez buscaran superar a l'Olympique de Lió i proclamar-se campiones de la Champions League.

"La renovació d'una icona"

Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat una de les notícies més importants en clau blaugrana amb Juliana Garcia. "És la renovació d'una icona, d'una referent a tots els nivells", ha opinat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha continuat: "Alexia Putellas ha portat el futbol femení al màxim nivell, tant a nivell social, com també cultural o esportiu, ja que ara les jugadores tenen referents. Alexia va ser una de les primeres referents en futbol femení a talla mundial".

A més, Juliana Garcia ha destacat als micròfons de SER Catalunya que "Alexia ha permès que el Barça realment faci un pas de gegant pel que fa a infraestructura, pressupost... a molts nivells" i ha analitzat què significa aquesta renovació a nivell esportiu: "Alexia t'aporta regat, control, intenció en el joc, criteri, precisió..."

I finalment, Juliana Garcia ha posat de manifest la importància d'aquesta renovació de la capitana blaugrana per dues temporades, tenint en compte el context que viu a dia d'avui el Barça: "són bones notícies davant de canvis pel que fa a l'entrenador i amb alguna jugadora important que pugui sortir. Que l'estructura, l'eix vertebrador del Barça, segueixi ferm, lligat al club i al projecte, i que això pugui tenir la màxima continuïtat, és molt important".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00