Aquí LleidaAquí Lleida
Sociedad

Ajornat el claustre extraordinari previst a la UdL sobre la situació a Palestina i Israel

La "manca de quòrum" (insuficient nombre de participants) impedeix la celebració de la sessió reclamada pels alumnes acampats a l'edifici del Rectorat

Imatge d'aquest matí abans que es decidís suspendre el claustre extraordinari de la UdL per manca de quorum. Foto: UdL.

Estanis Fons (Portaveu UdL): "No hi hagut acreditades les 100 persones que, com a mínim, són necessàries per poder constituïr el claustre"

08:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000056303/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El claustre extraordinari sobre la situació de Palestina i Israel que s'havia de celebrar aquest dijous a la Universitat de Lleida (UdL) s'ha ajornat. La vicerectora de Compromís Social, Igualtat i Cooperació de la UdL, Núria Camps, ha dit que s'ha convocat la sessió "complint" amb la demanda dels alumnes acampats a l'edifici del Rectorat, però "desafortunadament no hi ha hagut quòrum (suficient)". La sessió, prevista a l'Auditori del Centre de Cultures, al campus de Cappont, necessitava almenys 100 assistents per celebrar-se. Concretament, el màxim òrgan de representació de la UdL està compost per 249 membres dels tres col·lectius: estudiants, personal docent i investigador, i personal tècnic de gestió, administració i serveis.

L'equip de direcció decidirà pròximament la data d'una nova convocatòria extraordinària, on es debatran tres propostes diferents. Sobre el conflicte de Gaza, Camps ha recordat que la UdL es va adherir el passat mes de novembre al comunicat de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i que a l'abril va emetre un comunicat propi posicionant-se a favor de la pau.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00