Fútbol

Míchel Sánchez: "Volem arribar als 80 punts i intentarem que Dovbyk sigui pitxitxi"

El tècnic del Girona no ha deixat clar si farà rotacions o no en l'últim partit de Lliga

ESPORTS 23/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 23/05 AQUI GIRONA

16:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716473209400/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Estat de la plantilla, altes i baixes: “Segueixen de baixa Borja García i Jhon Solís. Tornen Yan Couto i Miguel també està bé”.

Rotacions per al darrer partit de Lliga: “Hem d'acomiadar la temporada de la millor manera, veurem demà, però tots els jugadors volen participar en aquest partit i més tenint l'oportunitat que Dovbyk acabi com a pitxitxi i superar els 80 punts. Intentarem guanyar per ell i, com sempre, que l'equip jugui bé perquè l'afició ens necessita veure de la millor manera”.

El pitxitxi de Dovbyk: “El Granada és un equip que estic convençut vindrà a guanyar. Necessitem finalitzar la temporada de la millor manera, que és guanyant. Després si és amb dos gols de Dovbyk, millor. Però serà difícil i és veritat que ell té la possibilitat de ser pitxitxi. Abans cal guanyar. El millor d'aquest any és que hem 78 gols, hi hem participat molts jugadors, i hem tingut moltes possibilitats d'arribar a la porteria rival. El més important és guanyar la trobada”.

Què és més important el pitxitxi de Dovbyk o el repte d'arribar als 81 punts? “Hem de guanyar el partit, que per mi és el més important. No crec que un partit pugui preparar-se per a un jugador, jo no entenc el futbol d'aquesta manera. Jo preparo els partits perquè l'equip jugui bé, estigui per sobre del rival o ho intenti i guanyi. És veritat que, si el rival fa un penal, és clar, preferim que sigui Dovbyk el que el llenci. Però en el joc és impossible mirar només un jugador, seria un error per part nostra”.

Yan Couto: “Temporadó de tots els futbolistes, però sempre he dit que els que menys minuts han jugat han estat molt importants. No saps què és que un jugador que no hi ha participat, o ho ha fet poc, el cap de setmana hagi tornat dilluns a entrenar de la millor manera. Tothom ha tingut bons moments, Juan Carlos, Fuidias, Toni Villa... la manera de treballar en el dia a dia és el potencial d'aquest equip, l'atmosfera per poder desenvolupar-nos de la millor manera. Això no és cosa només de Yan Couto, Dovbyk...”

Al·licients per al partit de demà: “Aconseguir més de 80 punts és molt important perquè només tres o quatre equips ho han aconseguit en la història de la Lliga i és molt bonic. El pitxitxi de Dovbyk és important, però no hem preparat el partit per a un jugador. I després perquè juguem per a la nostra gent. Demà el camp estarà ple i després volem fer una festa amb la nostra afició. La millor manera d'acabar la campanya és que guanyant i que la gent estigui orgullosa de nosaltres juguem per això”.

El futur de l'actual plantilla: “Em preocupa perquè hem de fer una altra vegada un equip competitiu per al gran any que tindrem al davant. Però ho farem. Ja he parlat amb Quique Cárcel (director esportiu) i tenim clar què hem de fer i què necessita l'equip. Per mi aquesta plantilla és molt Top i m'agradaria que seguís molta gent, però sé que hi ha jugadors que no són nostres i han de tornar als seus equips. Tot i que la nostra manera de treballar, en aquest sentit, és intentar que el cor del Girona segueixi i que molta gent d'aquest grup és amb nosaltres, és la nostra idea. Veurem. Crec que farem les coses bé i estic convençut que farem una plantilla de molt nivell, podrem competir a les tres competicions (Lliga, Champions i Copa)”.

Notes de final de temporada: “La meva nota no la sé. La de l'equip és un 10. Però ja he dit que el resultat no és a prop del camí que hem fet junts. El camí, per mi, ha estat de matrícula d'honor perquè el dia a dia és molt Top amb aquesta gent. Objectiu per a la temporada que ve? No he pensat res perquè ja tindrem temps de fer-ho”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00