Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
MÚSICA FESTERA

T02X15 Alcoi, avant la Festa! 'El Mexuar' i 'Monjes guerreros'

Al programa rebem a Óscar Reig i Jordi Monllor, els compositors de la marxa cristiana que commemora els 50 anys d'unió entre la Filà Guzmanes i l'Agrupació Musical El Deliri de Gorga

T02X15 Alcoi, avant la Festa! 'El Mexuar' i 'Monjes y guerreros'

T02X15 Alcoi, avant la Festa! 'El Mexuar' i 'Monjes y guerreros'

27:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712581083051/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi, avant la Festa! rep a Óscar Reig i Jordi Monllor. Ells han compost Monjes guerreros, la marxa cristiana que commemora els 50 anys d'unió entre la Filà Guzmanes i l'Agrupació Musical El Deliri de Gorga. L'obra va ser tota una sorpresa per als assistents al concert celebrat el 24 de febrer a Àgora. Allí, el mateix Reig va fer l'anunci de l'estrena d'aquesta marxa cristiana que havien compost, en secret, els darrers mesos.

Setmanes després, hem rebut al programa als compositors perquè explicaren com ha estat el procés de creació i la primera interpretació oficial de Monjes guerreros que es va donar en aquell concert (la gravació -gràcies a la col·laboració dels Gusmans- s'escolta en el programa) i que va ser dirigida per Jordi Monllor.

Altra obra d'aniversari. En aquest 2024 es compleixen 100 anys des que Evaristo Pérez Monllor va escriure El Mexuar. Per celebrar el segle d'història d'aquesta marxa oriental, l'hem tornat a escoltar al programa. Una música que pots gaudir en aquest podcast.

Sigue el canal de La SER en WhatsApp, donde encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00