Política

El PP d'Ontinyent reclama a Ens Uneix que "es fiquen les medalles de coses que aconseguim nosaltres"

Els populars han fet una valoració més moderada que la de Compromís, però insisteixen en la "il·legalitat de no fer plenaris ordinaris"

Entrevista a Rafa Soriano. Valoració del PP del primer any de legislatura a Ontinyent

Entrevista a Rafa Soriano. Valoració del PP del primer any de legislatura a Ontinyent

18:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717587644023/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des de Ràdio Ontinyent continuem amb la sèrie d’entrevistes de valoració del primer any de legislatura de l’Ajuntament d’Ontinyent. Hui ha sigut el torn del PP. Podeu llegir seguint els enllaços tant la de l'alcalde Jorge Rodríguez com la del cap de la oposició, Nico Calabuig.

El portaveu del PP, Rafa Soriano, ha realitzat una valoració en molts aspectes negativa del que ha sigut el primer any de la gestió municipal de l’Ajuntament, insistia com ja van fer des de Compromís en que “sols s’han fet 5 plenaris ordinaris dels 11 que s’haurien d’haver fet”.

Repecte a algunes situacions afirmen que considerar la gestió negativa és sobretot en alguns aspectes com “la demora en la presentació del pressupost que ens va impedir examinar-lo a consciència, la lentitut en les gestions que depenen del govern i que dificulten el treball de molta gent o l’abandonament de l’oci juvenil”, respecte a açò últim matisa que “els nostres joves han d’anar a ciutats properes per no tenir opcions ací”.

Respecte al propi Partit Popular afirmen que “considerem que aquest primer any de legislatura ha sigut bo per a nosaltres”, sobretot comentava “tenint en compte que els 3 regidors som nous” i hem estat col·laborant molt amb mocions i ajudant sempre que hem pogut”.

Respecte a aquest tema, el portaveu popular afirmava que “hem sigut nosaltres els que hem fet les gestions per a aconseguir a Ontinyent una UECO (Unitat Específica en Centre Ordinari)” i lamentava que “Ens Uneix s’ha posat ell les medalles, igual que amb el manteniment de les aules de 3 anys”, un fet que matisa “ens sembla molt mal i poc honest ja que no sols no ens agraeixen el treball, sinó que a més ens el roben”.

Respecte a les coses positives d’aquest legislatura per part del govern destaquen sobretot “haver fet cas al que nosaltres vam dir en el plenari de constitució del ple, que acceptaren l’oferta del PP a la Diputació, ja que anava a ser molt bona per a la ciutat”, i matisa que “també estem a favor de sol·licitar totes les ajudes possibles per a millorar la vida de les persones, com per exemple amb les ajudes europees” i considera que “han fet un bon treball en algunes obres”, però lamentava que la que ells consideren prioritària, la de la Plaça Major “continue sense fer-se i vaja a realitzar-se abans la de la Plaça Concepció que no ho necessita tant”.

Escolta l'entrevista completa fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00