Economía y negocios

Convergència anuncia que anirà als tribunals a defensar el seu honor pel cas Palau de la Música

Afirmen que ho faran, si el jutge del cas Palau de la Música els obliga a dipositar 2'5 milions d'euros de fiança per un suposat finançament irregular del partit a través d'aquesta institució

(MONTSE RIART)

La fiscalia ha demanat al jutge que obligui a Convergència a pagar una indemnització pel saqueig del Palau

Más información

El fiscal anticorrupció del cas ha enviat un escrit al jutge que investiga l'espoli d'aquesta institució demanant que Convergència Democràtica pagui aquesta quantitat de diners en base a un article del Codi Penal que obliga aquells que es beneficien del botí d'un delicte sense haver-hi participat a tornar els guanys. Segons publica el diari La Vanguardia, l'escrit de la fiscalia demana que Convergència dipositi una fiança civil per garantir que en cas de condemna es faci efectiu el pagament. El jutge que investiga el saqueig del Palau haurà de decidir si accepta o no la proposta.

Convergència Democràtica de Catalunya ha explicat a través d'un comunicat que mai s'ha lucrat del Palau, ni de cap altra entitat. Per això, asseguren que si el jutge accepta l'escrit de la fiscalia exerciran totes les accions legals per defensar, diuen, la seva honorabilitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00