Sociedad | Actualidad

Unió demana responsabilitats a Martorell

Els democristians reaccionen amb contundència després de saber que l'actual director general de presons va utilitzar diners del Barça per pagar l'espionatge que hauria fet a dos membres d'Unió

El director general d'Institucions Penitenciàries, Xavier Martorell(ACN)

Les novetats en el cas del espies que El Periódico I El Mundo publiquen avui han obert una nova fractura entre Convergència i Unió Democràtica, el partit de Duran. Els dos diaris expliquen avui que el Barça va pagar l'espionatge a dos regidors d'Unió.

El club va pagar a Método 3 més d'11.000 euros quan Xavier Martorell era responsable de la seguretat del club. Martorell és actualment director general de presons de la Generalitat i el número 2 d'Unió i Conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha estat molt contundent: "Si fos cert, que que hauria de fer Xavier Martorell és donar explicacions de manera immediata per desmentir aquestes acusacions. Altrament, si fossin certes, seria una greu irresponsabilitat haver fet això i en aquest sentit hauria de caure el pes de la justícia sobre aquesta actitud"

Más información

Segons els diaris El Periódico i El Mundo, Martorell hauria encarregat informes sobre dos regidors d'Unió Democràtica amb els quals compartia grup municipal a Sant Cugat del Vallès, i els hauria pagat amb diners del Barça.

Aquests informes inclouen dades laborals dels dos regidors, així com els seus comptes al banc o les cases i cotxes que tenen en propietat. Quan van començar a aparèixer suposats encàrrecs de Xavier Martorell a Método 3 va renunciar a la presidència de Convergència Democràtica a Sant Cugat però continua com a director general de serveis penitenciaris.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00