Miércoles, 29 de Junio de 2022

Otras localidades

Els advocats, contra les noves taxes judicials

Els advocats tornen a carregar contra les taxes aprovades pel ministre Gallardón, que asseguren suposen una retallada important d'ingressos pel col.lectiu i impediments als ciutadans per poder accedir a la justícia

Els advocats, contra les noves taxes judicials

COL.LEGI ADVOCATS

La protesta fins a la Delegació del Govern espanyol a Barcelona ha estat curta. Només han hagut de creuar el carrer

Poc més de quatre passes han hagut de fer per entregar les 1.200 signatures a la Delegació del Govern Espanyol des del Col·legi d'Advocats de Barcelona, que està just davant. Unes signatures que han d'arribar al Ministeri de Justícia i que també han presentat a la Generalitat per rebutjar la rebaixa del 3 per cent a la retribució dels advocats d'ofici, que se suma a retallades anteriors i que, segons diuen, fa que aquest col·lectiu acabi assumint despeses que no haurien de pagar.

Un dels lletrats, Jorge de Tienda, ha advertit que amb aquestes taxes i la modificació de la llei de justícia gratuïta que s'està ultimant el govern espanyol. " el principal perjudicat serà l'advocacia d'ofici"

El Col·legi ja ha posat un recurs contra la nova retallada i no descarten emprendre altres mesures de protesta més endavant.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?