Martes, 09 de Agosto de 2022

Otras localidades

Suspesos els vuit mossos imputats en el cas del Raval

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, acaba de confirmar que ha apartat del servei a aquests vuit policies que fins ara treballaven a la comissaria de Ciutat Vella arran de la gravetat dels delictes que els imputa la jutge del cas del Raval

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler / ACN

El conseller no ha aclarit, però, si es tracta d'una suspensió de sou i feina o només de feina i ha justificat perquè no han pres abans aquesta mesura cautelar i perquè el passat dijous va sortir a defensar la seva actuació: "Amb consciencia si hagués pres aquesta mesura el dijous amb la informació que tenia hagués estat profundament injust. Tenia la informació que tenia, el departament d'afers interns tenia la informació que tenia i no copiem de cap manera concloure així. Quan la jutge que és qui té la major informació i de més qualitat arriba a aquesta conclusió, s'ha de res respectuós i actuar en conseqüència".

Espadaler, acompanyat del director de la Policia, Manel Prat, i del cap dels Mossos d'Esquadra qüestionava l'informe de la Policia Nacional que deia de forma concloent que un dels agents havia clavat fins a cinc cops de puny al cap a l'empresari Benítez. L'informe del forense afirmava que va morir a conseqüència de cops al cap.

Avui el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz ha defensat la feina de la Policia nacional en aquest cas: "Estic segur que l'informe que ha elaborat el Cos Nacional de Policia no hauria de ser un mal informe a la vista de la decisió judicial". El ministre també ha dit que és un error per part del conseller Espadaler de entrar en aquesta guerra institucional i que hauria d'haver hagut lleialtat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?