Lunes, 27 de Junio de 2022

Otras localidades

Susana Díaz: "Aquest projecte comú és Espanya i aquí és on hem d'estar tots"

El PSC no aconsegueix passar desapercebut a la Conferència del PSOE on Susana Díaz ha fet una crida a tots els socialistes a superar les diferències per un projecte d'Estat en comú

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, junto a la presidenta de Andalucía, Susana Díaz, al comienzo de la conferencia política que se celebra en el Palacio Municipal de Congresos de Madrid

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, junto a la presidenta de Andalucía, Susana Díaz, al comienzo de la conferencia política que se celebra en el Palacio Municipal de Congresos de Madrid / EFE

Apel.lació directa de la presidenta andalusa Susana Díaz (PSOE), als socialistes catalans. Apel.lació per a remar tots, PSC i PSOE, en la mateixa direcció, després que a les últimes setmanes l'engranatge hagi grinyolat de mala manera. Susana Díaz ha llençat un missatge unionista i d'unitat, tot admeten que els últims desacords entre els socialistes catalans i els espanyols poden provocar desconcert.

Díaz obert la conferencia dels socialistes amb un discurs molt contundent, en clau estatal i apel·lant a deixar de generar incerteses.

Diu que el camí és "la unitat" i per això demana al PSC que salvi les diferències amb el PSOE per un projecte d'Estat compartit, que al diu que "s'anomena Espanya i que és on han d'estar tots els socialistes".

Al discurs inaugural Díaz s'ha dirigit al PSC per enviar-los "un missatge amb tot l'afecte i tot i les discrepàncies". Ha assegurat que el PSOE "necessita" el PSC i que "està al seu costat".

La resta del discurs, molta autocrítica, "no hem fet les coses bé", "no estem fent les coses bé", repetia Díaz. A la sortida, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, deia que li havien agradat les seves paraules "perquè tots els socialistes compartim un projecte en comú que és el federalisme".

Navarro s'ha reunit a primera hora amb Rubalcaba i Díaz per tractar sobre assumptes de partit, tot i que a la sortida no ha volgut específicar exactament quins.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?