Sociedad | Actualidad

Assetjava menors per l'X-Box

La Fiscalia de Lleida demana 13 anys i 6 mesos de presó per un presumpte pedòfil per assetjar sexualment un menor a través de la X-Box, segons ha sabut la SER

Nens jugant amb una consola

El cas es va destapar arran de la denuncia de 2 nens, un de Lleida i un altre de Barcelona, a l'explicar que aquest home els demanava que es despullessin davant l'ordinador, es toquessin, i li enviessin fotografies.

El presumpte pedòfil, amb el pseudònim de Vladik, buscava nens per internet, d'entre 7 i 12 anys. Primer es guanyava la confiança a través de la xarxa associada als videojocs de la X-box, que permet xatejar i jugar online. Desprès els demanava que es despullessin davant l'ordinador, es toquessin, ensenyessin els genitals, i li enviessin fotos. A canvi els premiava, amb codis per superar els videojocs.

Más información

I si, s'hi negaven, el presumpte pedòfil els amenaçava amb hackejar-los l'ordinador o difondre imatges, o a anar físicament a per ells.

La detenció d'aquest presumpte pedòfil es va fer a Sevilla, l'octubre de l'any passat, en una operació per desemmascarar-lo iniciada pels Mossos.

Per la documentació trobada al seu ordinador, més de mil fotos, se'l va acusar d'haver coaccionat almenys a mig centenar de nens.

Al ser un d'ells de Lleida, la Fiscalia ha demanat l'obertura de judici a l'audiència i demana 13 anys i mig de presó per aquest home, entre altres per un delicte de corrupció de menors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00