Sociedad | Actualidad

Nou retard en les càmeres de videovigilància de Tarragona

Les càmeres del barri de la Part Baixa de Tarragona encara no arriben, i no ho faran fins a finals d'any. El projecte d'instal·lació de càmeres pateix un nou retard i des de l'Ajuntament reconeixen que és un projecte que s'ha encallat.

Sala de control d'imatges de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona(MARTA BONILLO)

Fa més de 3 anys la comissió de videovigilància de la Generalitat donava el vist-i-plau a un projecte que contemplava la instal·lació de 25 càmeres als carrers delbarri de la part baixa de la ciutat amb un pressupost de 200.000 euros. Després de la posada en funcionament de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona es va replantejar el projecte, per tal de reduir el pressupost a la meitat,i ha de tornar a passar tots els tràmits de nou. Carles Castillo el regidor de seguretat ciutadana de l'Ajuntament de Tarragona "A mi m'agardaria que a finals d'aquest any estiguessin col·locades però insisteixo, hi ha una sèrie de tràmits administratius aquí. S'ha d'acabar de fer el projecte, que si no m'equivoco està pràcticament acabat, s'ha de rebre el permís de la comissió de videovigilància de Catalunya, s'ha de redactar un plec de clàusules tècnic, s'ha de fer el concurs, s'ha d'adjudicar a una empresa i aquesta empresa ha de col·locar les videcàmeres i connectar-les amb la comissaria de la Guàrdia Urbana".

Más información

El projecte com explica Castilloha de tornara passar per la comissió de videovigilància del governcatalà. Una qüestió que no preocupa al consistori que confia en la celeritat de la Generalitat ja que les qüestions de fons ja es van tractar ara fa tres anys.

Veïns farts

Els veïns del barri de la part baixaestan farts dels retards de l'Ajuntament. Aquesta no és la primera vegada que es posa una data damunt de la taula i s'incompleix la posada en marxa.

El president de l'Associació de Veïns del barri de la part baixa, José Ruiz, es mostra resignat i confia en la paraula de l'Ajuntament, tot i això assegura que els veïns estan molt molestos i no es creuen la paraula del consistori. "Els veïns estan cabrejats perquè per ells creuen que l'Ajuntament ens pren el pèl.Perquè clar són moltes reunions, moltesvegades parlant del tema. Quan et donen dates la gent ja creu que aquesta data és la definitiva i veus que s'apropa la data, veus que no comencen iuna altra vegada tornem a estar igual".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00