Sociedad
CULTURA

El Xarlatà de la Màgia

Aterra al Magatzem de Tarragona el Mag Gerard amb un personatge capaç de treure els objectes més sorprenent de dins d’una maleta i amb el que obsequia als assistents amb un espectacle de màgia genuí.

Mag Gerard / Mag Gerard Mag Gerard

Tarragona

“És un tipus de màgia molt visual, això vol dir que la gent ho entén perfectament i en la que hi ha moltes dosis de comèdia”. És el Mag Gerard que aquest diumenge actua al teatre Magatzem de Tarragona. Després d’haver penjat el cartell de complet el mes de novembre passat, torna a un espai en el que s’hi sent com a casa. Ho fa vestit d’època, caracteritzat com un Xarlatà dels qui venien remeis per combatre la calvície en temps pretèrits, però enlloc de productes miraculosos, aquest viatjant promet moments molt màgics.

El Xarlatà és un personatge que va néixer fa dos anys quan li va tocar fer l’espectacle d’obertura del festival internacional de màgia, Leon Vive la Magia.“La resposta va ser tant bona que des de llavors ja l’ha presentat arreu de l’estat Espanyol” explica el Mag Gerard i afegeix que “tot i sent d’aquí encara no l’havia presentat a TarragonaEl Xarlatà duu un maletí del que en surten tota mena d’objectes “que poden fer coses molt increïbles” com ara les cartes gegants que el mag llueix al cartell de promoció de l’espectacle (Foto de la Notícia). “Son unes cartes amb les que fem un número de tipus triler on el públic ha d’endevinar on és la reina”. I parlant d’endevinar, Gerard ens ha dit que només explica els trucs que fa a la “gent que li interessa la màgia perquè es tracta de compartir”. D’aquí que tres quarts d’hora abans de l’espectacle els infants podran construir una carta màgica amb la que després faran un dels números de l’espectacle.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00