Sociedad
MÚSICA

Nuna Gee, la vida és música

Descobrim aquesta jove compositora i intèrpret que l’estiu passat passava per les nostres terres en un viatge que la va dur a recorre Catalunya i per setè cop els Estats Units.

Entrevista a Nuna Gee

Entrevista a Nuna Gee

09:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0321020150209140619/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Descobrim aquesta jove compositora i intèrpret que l’estiu passat passava per les nostres terres en un viatge que la va dur a recorre Catalunya i per setè cop els Estats Units.

“No sé ni per quin motiu, sempre vaig tenir clar que el piano era l’instrument amb el que em volia expressar”. Nuna Gee, compositora i intèrpret de Sant Julià de Vilatorta que fa uns mesos va passar per casa nostra per conèixer les nostres terres i fer-hi concerts. La seva, és una vida abocada a la música des de petita i a la formació que l’ha dut per exemple, a viure un any a Alemanya, a la Pop Academy. “Hi vaig conèixer gent molt interessant i que feia músiques que jo no havia tocat mai... Allí vaig conèixer el Gregor que ara mateix és el Scott Sparks que juntament amb Jewelz es mouen per tot el món de les pistes de ball, de fet David Guetta els va agafar una de les seves bases per fer-ne una cançó” explica Gee.

Conèixer Catalunya

El seu viatge per casa nostra s’emmarca en un desig de conèixer Catalunya després de viatjar més “fora del país que no pas pel territori “ i d’aquí que va voler fer un cop de cap, agafar cotxe, piano, guitarra i “manta! Una manta per tapar la guitarra que em va regalar el meu pare” i anar de punta a punta del principat. Del viatge, de la gent, dels concerts i de les experiències la Nuna en prepara un llibre i alhora també un disc. Amposta, Riudoms, Montblanc, Valls són municipis de casa nostra que van ser l’avantsala dels de les comarques de Barcelona i Girona per després viatjar per setena vegada als Estats Units. Allí va continuar fent concerts i prenent notes. Aviat entrarà a un estudi per gravar i nosaltres a l’expectativa del que en pot sortir. Seguirem informant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00