Sociedad
CONCURS LITERARI

I si la caputxeta es menja el llop?

I si la caputxeta es menja el llop?

Volem que ens donis la teva pròpia versió d’un conte tradicional. El premi un Ipad per tu i un ordinador per la teva Escola.

Concurs Literari / Jordi Cartañá CADENA SER

Reus

El concurs literari amb el que SER Tarragona i Ràdio Reus té com a voluntat promoure el talent i la creativitat entre els més joves.

Hi poden participar, fins el 7 de juny , alumnes de 5è i 6è de primària d’aquest curs 2014-2015, de la província de Tarragona.

Es tracta actualitzar i posar a dia d’avui aquest contes tradicionals, poder saber qui és el llop en el 2015?, o com portaria la Caputxeta el menjar per l’àvia? Com explicaries tú els contes de sempre? Et proposem actualitzar els contes tradicionals de: “La Llegenda de Sant Jordi”, “Els tres porquets” i “La Caputxeta Vermella.”

Els contes guanyadors seran presentats per Ser Tarragona i Ràdio Reus davant d’un jurat format per professionals de Ser Tarragona i Ràdio Reus, Bureau Vallée i personalitat destacada del àmbit cultural i literari a partir del 8 de juny de 2015.

Les bases del concurs es poden descarregar AQUÍ i tots els dubtes i preguntes es poden enviar a tarragona@cadenaser.com i/o reus@cadenaser.com

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00