La LlavorLa Llavor
Gastro
El Rebost

Carxofes amb gambes i salsa verda

Cuina a la Llavor amb productes de temporada

Carxofes amb gambes i salsa verda / Santiago Hernández

Valencia

Hui vos porte un primer plat especial que vaig provar en el restaurant El Racó del Bon Gust a Riba-roja de Túria. Em va semblar una combinació molt senzilla i deliciosa. Hem d'aprofitar la temporada de la carxofa ja que és molt saludable i ens permet infinitat de combinacions. Estic segur que aquest plat Quique Lencina i Juan Magraner no es podran resistir. Això sí, amb un bon pa de qualitat.

INGREDIENTS per a dos persones:

3 carxofes

4 gambes

1 manoll de julivert

Una tasseta d'oli d'oliva verge extra

Una tasseta de nata per a cuinar

ELABORACIÓ

El procés és molt senzill. D'una banda saltem les carxofes i per un altre anem saltant les gambes en una altra paella. Retirem les cues i deixem els caps que esclafarem amb l'ajuda d'una forqueta. D'aquesta manera la gamba ens donarà tota la seua intensitat amb els sucs. Retirem els caps i colem l'oli. Reservem.

Agafem les fulles del julivert i n''afegim una tasseta de nata per a cuinar. Afegim l'oli de les gambes i triturem. Seguidament pelem les cues i les trossegem. Tan sols ens queda emplatar.

Posem les carxofes juntament amb les gambes i hi posem la salsa verda per damunt. El resultat és espectacular, amb un sabor intens a marisc i la textura característica de les carxofes. Deliciós.

Més info:

www.unarecetaunrecuerdo.com

https://www.facebook.com/santi.hernandezlerma

El Rebost (26-01-2019)

03:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000359518/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00