La LlavorLa Llavor
Gastro
El Rebost

Rosquetes en ou

Són molt típiques de Setmana Santa, però poden fer-se durant tot l'any

El Rebost (08/06/2019) - Rosquetes en ou

El Rebost (08/06/2019) - Rosquetes en ou

04:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000377773/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Tot i que és una recepta més típica de Setmana Santa, les rosquetes en ou són un clàssic tot l'any a casa. Sempre que ens sobra una miqueta de pa el guardem i els caps de setmana preparem unes rosquetes per esmorzar. Ma mare tenia costum de fer-ne de tant en tant, i quan les prepare sent que em tranporten a la meua infantesa. Receptes i records que ens fan gaudir.

Santiago Hernández

INGREDIENTS

1 barra de pa dur

500ml de llet

Santiago Hernández

La corfa de mitja llima

Una rameta de canyella

200 g de sucre

1 c / c de canyella en pols

2 ous batuts

Gelat (opcional)

PROCÉS

Fiquem la llet en un bol amb la corfa de la llima, la canyella i una cullerada sopera de sucre. Remenegem i reservem. A continuació tallem la barra de pa a rodanxes d'un dit aproximadament. És important que siga un pa amb molla. D'esta manera tindrà una miqueta més de consistència.

Una vegada tallat el pa, batrem un parell d'ous per arrebossar. Agafarem el pa i el posem a remulla. Com podreu observar, el pa es xopa ràpidament, per això vos recomane que no deixeu massa temps. En uns 20 segons jo crec que és suficient.

Tot seguit les passem per l'ou batut i les fregim amb abundant oli. Les eixugarem amb paper absorbent per traure'ls l'excés d'oli i les arrebossem amb el sucre i la canyella.

Després, si voleu, presentar-les com a postres, les podeu acompanyar amb un gelat de vainilla o de torró. Així de senzill i així de bo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00