Sociedad

"Ni politiques ni, amb tot el respectes, dones per enmig"

L'associació Salven Sant Joan es presenta amb polèmica

Imatge de la presentació de l'associació / Salvem Sant Joan

Mahón

Aquest diumenge es presentava al Casino 17 de Gener de Ciutadella l'associació "Salvem Sant Joan", una entitat que sorgeix per fer front a la massificació i altres problemes que pateixen les festes ciutadellenques.

Unes 200 persones van assistir a l'acte, entre les que destacaven entre cavallers, ex caixers senyors i, fins i tot l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, qui finalment va prendre la paraula donades les constants referències a l’Ajuntament i l'Administració Pública.

De fet, segons informa la pròpia associació, que ja tindria un centenar de socis, la idea és convertir-se en un ‘loby’ de pressió cap a l’Administració per exigir aquests límits que posen en risc el futur de la festa, com l'arribada massiva de visitants des de Mallorca.

"NI POLÍTICA NI DONES PER ENMIG"

Un dels punts més polèmics que es va abordar durant la intervencions de Joan Fedelich, president de l'Associació, va ser el paper de la dona a la festa. Aquí hi ha el testimoni:

La primera Junta Directiva de Salvem Sant Joan està formada pel propi Joan Fedelich, president; Joan Pons Torres, vicepresident; Miriam Bosch, secretària; Andrea Mir, tresorera; Tomeu Ramon, Neus Andreu, José Fedelich, vocals.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00