Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 29 de Enero de 2020

Otras localidades

+

Soroll

El magazín de les comarques de Girona. De dilluns a divendres de 13.30 a 14.00

ESPORTS

  • L'Uni Girona perd per 76-64 a la pista del Dynamo de Kursk i cau fora de les posicions que li permetrien acabar a l'Eurocup

  • El canvi d'entrenador va reactivar el Girona però, amb el pas de les jornades, el rendiment s'iguala al de l'etapa d'Unzué

  • L'UniGirona calcula que les pèrdues per la inundació de Fontajau oscil·laran entre els 200.000 i 300.000 euros i obligaran a "reorientar" el pressupost d'aquest any i el de l'any vinent. El club encara no sap quan podrà tornar a jugar-hi ni quant temps podrà seguir jugant a Palau, un pavelló que no reuneix les condicions.

  • Stuani avança el Girona a la segona part però l'Oviedo va empatar 12' després i no hi va haver reacció. El Girona puja fins al 8è lloc però queda fora del play off d'ascens.

  • L'Uni Girona derrota l'Arka Gdynia polonès amb en un pavelló de Palau acondicionat a corre cuita perquè Fontajau havia quedat inundat. Coulibaly, amb un bàsquet sobre la botzina, va culminar un partit jugat de menys a més per les gironines, que rellancen les seves opcions europees.

A LA CARTA

Últimas Noticias