Sociedad | Actualidad

Arrenca el judici pel crim del carrer Santaló

Es tracta de l'assassinat de lexdirector del CCIB, Felix Martinez Touriño. La fiscalia acusa un dels seus treballadors dhaver planejat el crim quan es va assabentar que Touriño el volia acomiadar perquè estava al corrent dels seus negocis irregulars

Aquest dilluns s'escull el jurat popular i les primeres declaracions conençaran dimarts. El fiscal demana 25 anys de presó pet l'inductor del crim, a qui acusa de contractar un sicari perquè matés Touriño després d'assabentar-se que estava al corrent dels seus negocis irregulars i el volia fer fora

Segons el fiscal, el principal acusat hauria tramat un pla per assassinar el director del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, Fèlix Martinez Touriño, el febrer del 2009.

En el seu escrit assegura q a través del seu cunyat es va posar en contacte amb dos sicaris i els hauria entregat una arma perquè matessin Touriño.

Más información

A la vegada el cunyat va contactar amb l'empresari amb l'excusa que volia comprar-li el cotxe que la víctima havia posat a la venda. Així va obtenir les dades de Touriño i va facilitar la tasca dels dos presumptes assassins, que li van seguir la pista i registrar els moviments durant 2 dies.

El tercer dia, els homes van executar el pla, van esperar que la víctima sortís de casa, un d'ells va disparar-li un tret al cap i van fugir.

Els Mossos van estirar el fil a partir de les insistents trucades que havia rebut Touriño pel seu cotxe i van detenir l'autor confès del tret mortal que va descobrir la trama als agents.

Malgrat els diferents papers, la fiscalia demana els mateixos anys de presó per l'inductor del crim i pricipal acusat, pel cunyat i pels dos sicàris, 25, i manté el dubte sobre la participació en la trama de la germana de l'acusat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00