Sociedad

Amenaça de Ryanair a Reus i Girona

Ryanair amenaça amb suprimir vols als aeroports de Reus i Girona. La companyia, que ha presentat dues noves línies al Prat, es queixa per la taxa verda per enlairaments que la Generalitat aprovarà en els propers mesos

Un avió de Ryanair a l'Aeroport Girona-Costa Brava(TANIA TAPIA - ACN)

La companyia irlandesa diu que l'única manera que té de retallar costos és replantejant-se l'oferta a aquests dos aeroports

La taxa per enlairament i aterratge d'avions només s'aplicarà a l'aeroport del Prat i, un cop aprovada pel Govern, ara està en tràmit. Ryanair considera l'impost il.lògic i discriminatori tenint en compte que són la companyia que més opera a Barcelona.

El director comercial de Ryanair, David O'Leary, calcula que la taxa els suposarà mig milió d'euros a l'any. L'única manera de reduir costos, ha dit, és reduir vols en aeroports que no són tan atractius per als seus clients.

Más información

Ryanair ha presentat dues noves línies a Barcelona per a la temporada d'hivern a Edimburg i Manchester, i l'increment de freqüències en vuit línies ja existents, que han quantificat en un 16%.

La companyia també ha anunciat que a partir de l'hivern es podrà pujar a l'avió amb dues bosses de mà de franc, així com novetats tecnològiques en el seu web i una nova app per a tauletes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00