Economia y negocios

La DO Empordà exhibeix tot el seu potencial a Figueres

Del 8 a l'11 de setembre la Rambla de Figueres acollirà la Mostra del Vi, que aquest any presenta un dels cicles de tastos més compets de Catalunya.

32a Mostra del Vi de l'Empordà

32a Mostra del Vi de l'Empordà

02:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000120432/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Figueres

Els principals cellers de la DO Empordà es reuniran del 8 a l'11 de setembre a la Rambla de Figueres. Un any més se celebra la Mostra del Vi que aquest any presenta com a gran novetat un cicle de tastos de vins que es vol convertir en el més important de Catalunya.

Hi haurà fins a 10 tastos repartits en tres dies. El primer de tots anirà a càrrec dels germans Jordà, del restaurant Empòrium de Castelló d'Empúries, on es podran tastar vins empordanesos de gran nivell a preus assequibles. Un altre és el que combina les propietats del vi i les flors silvestres, que dirigeix el botànic del Celler de Can Roca Evarist March i el sommelier Carles Aymerich.

Tot i ser la primera vegada que s'organitza aquesta activitat, el president de la Comissió de Promoció de la DO Empordà, Josep Serra, diu que aquest cicle de tastos és el més potent que hi ha a Catalunya.

Els tastos es faran a l'Espai DO Empordà, a la Rambla de Figueres. Cada tast costa 9 euros i per inscriure's, s'ha de fer a través de la web de la DO Empordà. A la Fira hi participen 16 cellers i es podrà visitar del 8 a l'11 de setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00